Geen producten (0)
Geen producten (0)

Snoezel Baloo zitzak

€ 209,00
Op voorraad - Levertijd circa 7 werkdagen.
Omschrijving

De snoezel Baloo zitzak is eigenlijk een soort grote knuffelbeer. Voel je gewichtloos op de snoezel Baloo zitzak en laat je fantasie de vrije loop.
Lekker snoezelen in je eentje of met z’n twee of met meerdere. In de snoezel Baloo zitzak droom je weg uit de realiteit en kun je heerlijk relaxen en genieten van het snoezelen.
Met deze multifunctionele snoezel Baloo zitzak maak je in een rechtopstaande positie een comfortabel stoel.

Bij de snoezel Baloo zitzak van Terapy staat gezondheid en comfort voorop. Wij geloven dat iedereen een moment van relaxen en bijtanken van energie verdient. Daarom maken wij ergonomische en comfortabele producten, waarin je kan ontspannen en opladen.
De hoes van de snoezel Baloo zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de snoezel Baloo zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund.

De hoes is afritsbaar, wasbaar en beschikbaar in meerdere kleuren. Ben je toe aan verandering? Kies dan een nieuwe kleur.

De snoezel Baloo zitzak kun je binnen gebruiken, maar wij snappen dat je in de zomer ook in de zon wilt relaxen. De snoezel Baloo zitzak kun je daarom binnen èn buiten gebruiken.
De buitenhoes is gemaakt van rekbaar katoen. Vermijd daarom ruwe oppervlaktes en laat de snoezel Baloo zitzak niet in de regen staan.
Is de snoezel Baloo zitzak vies geworden, dan kun je de buitenhoes makkelijk verwijderen en op 30 graden wassen. Als je er ingesmeerd met zonnebrandcrème of nat op wil liggen, leg er dan even een handdoek tussen. Zo houd je de zitzak schoon.

De vulling van de snoezel Baloo zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Onze zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten.
Gaat de zitzak toch stuk? Dan kun je bij ons nieuwe vulling bestellen. Even opvullen en het is weer volle bak genieten van je snoezel Baloo zitzak.

Ook interessant

€ 650,00

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.