Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bubbelbuis trio met RVS voet

€ 575,00
Op voorraad - Levertijd circa 6 werkdagen.
Omschrijving

Bubbelbuis trio met RVS voet heeft een mooie uitstraling door het design. Ervaar de rustgevende sensatie van bubbels met dit opvallende trio buizen, prachtig verlicht met steeds veranderende ledverlichting. Kijk hoe de bubbels voortdurend omhoog komen door de acrylbuizen en zo een bijna hypnotiserend effect creëren. De buizen verrijken iedere kamer of buitenruimte dag en nacht en zorgen voor een magisch baken dat zowel volwassenen als kinderen aantrekt. Ze zijn niet alleen in privéwoningen populair maar ook in ontvangstruimtes, restaurants, kantoren en tuinen, en zijn ook bekend om hun educatieve en therapeutische kwaliteiten.

Deze bubbelbuis is volledig zelfstandig, behoeft geen extra reservoir, en is geschikt voor zowel binnen als buiten, zodat u kunt genieten van een hele reeks instellingen. Elke buis bevat drie bubbeljets om uw plezier te vergroten, en dankzij de afstandsbediening kunt u de kleur en de snelheid van de verlichting aanpassen.

In verband met kalkaanslag is het beter om gedemineraliseerd water te gebruiken.

Artikel informatie:
Afmeting 136 cm hoog x 50 cm breed x 29 cm diep.
Grootste buis 117 cm. Middenbuis 82 cm. Kleinste buis 56 cm
Buisdiameter 8,5 cm

Materiaal is RVS en acryl.
Voedingskabel 8 meter.
Wordt geleverd met pomp
Kleurveranderende en instelbare ledverlichting
Afstandsbediening
Sierstenen

Ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Wij gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.