Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Luchtbevochtiger Charly

€ 85,00
Op voorraad - Levertijd circa 6 werkdagen.
Omschrijving

De luchtbevochtiger Charly van Lanaform is speciaal ontworpen voor personen met ademhalingsproblemen die zowel overdag als 's nachts behoefte hebben aan bevochtigde lucht. Dit toestel zorgt voor voldoende luchtvochtigheid en verspreidt geparfumeerde essentiële oliën.

De Charly heeft een capaciteit van 5 liter en verspreidt meer dan 16 uur lang zonder onderbreking een zachte koude waterdamp, waaraan u aroma's kunt toevoegen dankzij het bakje voor essentiële oliën.
Er zijn verschillende intensiteiten voor het verspreiden van de stoom, naargelang de voorkeuren van de gebruikers.
Het toestel is geluidloos en gebruiksvriendelijk. Het is voorzien van een veiligheidsmechanisme waardoor het toestel automatisch wordt uitgeschakeld wanneer er niet genoeg water in het reservoir is.
Het gebruik van de Charly heeft door het verhogen en regelen van de relatieve luchtvochtigheidsgraad van de kamer en het elimineren van de elektrostatische lading een gunstig effect op het lichaam.

Hoe het werkt? Kijk hier!

Afmetingen: 266 x 266 x 361 mm
Werkingsoppervlakte: 25m²
Stoomdebiet: 300 ml/uur

Werkt op elektriciteit.

Aromatherapie is genieten voor mensen met een beperking, gehandicapten, dementie, down syndroom, cliënten, bewoners en mensen zonder beperking. Om heerlijke te snoezelen in de snoezelkamer, slaapkamer en woonkamer.

Ook interessant

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.