Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Aroma diffuser Globe

€ 47,50
Op voorraad - Levertijd circa 6 werkdagen.
Omschrijving

De aroma diffuser Globe van Lanaform is door zijn ronde vorm een opvallende geurverspreider. Het water in de glazen watertank loopt als nevel over de opening aan de bovenkant van de bol heen. Dit geeft het effect van een waterval van nevel.
Door en paar druppels etherische olie toe te voegen aan het water verspreidt de lamp ook een aangename geur. De geur verspreider Globe begint direct met werken en binnen zeer korte tijd zal de ruimte heerlijk subtiel ruiken.

Met een volle watertank kan de Globe tot maximaal drie uur achtereenvolgens werken. Als de watertank leeg is schakelt de aroma diffuser automatisch uit.
Naast een ontspannende werking zorgt de diffuser ook voor een verbetering van de omgevingslucht. Door de verspreiding van nevel worden de elektrostatische ladingen in de ruimte verminderd.

Aromatherapie is genieten voor mensen met een beperking, gehandicapten, dementie, down syndroom, cliënten, bewoners en mensen zonder beperking. Om heerlijke te snoezelen in de snoezelkamer, slaapkamer en woonkamer.

Ook interessant

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.