Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Aroma diffuser Bali

€ 37,50
Op voorraad - Levertijd circa 6 werkdagen.
Omschrijving

De aroma diffuser Bali van Lanaform werkt erg stil en maakt het mogelijk om een koude gearomatiseerde damp te verspreiden. De diffuser verspreidt een zachte variatie van gekleurd licht.
Deze verdamper van Lanaform is eenvoudig in gebruik. Het volstaat om haar te vullen met water en enkele druppels etherische olie rechtstreeks op het oppervlak aan te brengen.
Eenmaal geactiveerd creëert hij een lichte nevel die het parfum van de etherische oliën in huis of op kantoor verspreidt.

Deze kleine verdamper is door het formaat van 10 x 10 cm zeer handig. Met bijgeleverde USB kabel kunt u deze geur verspreider ook aansluiten op u computer.
De verdamper stopt automatisch, zodra de hoeveelheid water onvoldoende is of het deksel van de basis wordt genomen.

Aromatherapie is genieten voor mensen met een beperking, gehandicapten, dementie, down syndroom, cliënten, bewoners en mensen zonder beperking. Om heerlijk te snoezelen in de snoezelkamer, slaapkamer en woonkamer.

Ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Wij gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.