Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Snoezelkussen Orange

€ 49,50
Op voorraad
Omschrijving

Snoezelkussen Orange maakt iedereen vrolijk. Een snoezelkussen met een unieke voelbeleving. Door het gebruik van de zeer zachte materialen en andere voelbare stofjes wordt het een ware ontdekkingsreis! Snoezelkussen Orange is ideaal om aan te friemelen, aaien en om te genieten van de verschillende stofjes en structuren.

Vooral mensen met dementie kunnen erg in zichzelf gekeerd zijn of door gebrek aan zintuiglijke prikkels onrustig worden. Het geeft rust en zorgt voor reactie door aanraking. Snoezelkussen Orange is heerlijk om aan te friemelen, om mee te knuffelen en spelen. Snoezelkussens zijn voor jong en oud.

Het formaat van dit vrolijke, handgemaakte belevingskussen is ongeveer 50 x 50 cm. De achterkant is van zeer zachte, effen stof. Natuurlijk is dit snoezelkussen ook in andere kleuren te bestellen.

De onderdelen zitten goed vast, maar bij gebruikers met veel kracht en bijt kracht kunt u het beste zelf bepalen of dit belevingskussen geschikt is. U kunt er altijd zelf een onderdeel af halen.

De snoezelkussens uit eigen atelier kunnen ook op de cliënt worden afgestemd. Dit gaat uiteraard in overleg met u.
Stuur voor specifieke wensen een e-mail naar info@o-ft.nl en u ontvangt van ons eerst een offerte.

WAS ADVIES
De snoezelmaterialen van Atelier Mo kunnen in de wasmachine.
Bij voorkeur in een hoes en op de laagste temperatuur.
Voor het behoud van de snoezelmaterialen NIET in de droger.

Ook interessant

€ 75,00

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.