Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Snoezel belevingshoes dieren

€ 49,50
Op voorraad
Omschrijving

Snoezel belevingshoes dieren is speciaal ontworpen voor de liefhebber van boerderijdieren. En natuurlijk als vrolijke noot in een bijzondere babykamer of kinderkamer.
Wij hebben als voorbeeld een varken gekozen, maar een belevingshoes kan natuurlijk ook worden voorzien van bijvoorbeeld een koe, een stier, een schaap of poes. Een kip, een haan, een uil of een ezel.
Snoezel belevingshoes dieren is ideaal om aan te wriemelen en om te genieten van de verschillende stofjes en structuren. Al of niet met kraakfolie.

Door het gebruik van de zeer zachte materialen en andere voelbare stofjes wordt het een ware ontdekkingsreis!
Snoezel belevingshoes dieren geeft een unieke voelbeleving. Vooral bij mensen met een verstandelijke beperking wordt een belevingskussen zeer enthousiast ontvangen. Het geeft rust en zorgt voor reactie door aanraking.

Het formaat van deze vrolijke, handgemaakte belevingshoes is ongeveer 60 x 70 cm. De achterkant is gemaakt uit één stuk stof.
Snoezel belevingshoes dieren is te gebruiken met een standaard hoofdkussen (niet meegeleverd) of zonder kussen op een tafel of rolstoelblad.

De onderdelen zitten goed vast, maar bij gebruikers met veel kracht en bijt kracht kunt u het beste zelf bepalen of dit belevingskussen geschikt is. U kunt er altijd zelf een onderdeel af halen.

De snoezel kussenhoezen uit eigen atelier kunnen ook op de cliënt worden afgestemd. Dit gaat uiteraard in overleg met u.
U kunt hierover contact opnemen via het contactformulier of via e-mail info@o-ft.nl.

Stuur voor specifieke wensen een e-mail naar info@o-ft.nl en u ontvangt van ons eerst een offerte.

Ook interessant

€ 75,00

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.