Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Snoezel wandkleed

€ 175,00
Op voorraad - Levertijd in overleg.
Omschrijving

Dit snoezel wandkleed is op verzoek gemaakt met als thema dieren. Een thema kunt u natuurlijk altijd afstemmen op de gebruiker of de omgeving. Het is een heerlijk zacht voel/snoezel wandkleed. Het heeft verschillende voelbelevingen aangepast aan het thema. 

Alle snoezel wandkleden worden gericht op de gebruikers gemaakt, bijvoorbeeld naar behoefte en doelgroep. De voorkeur voor kleuren, thema, stofbeleving en vormen. Als thema kan er bijvoorbeeld een bos, een vijver met kikkers en meer of een grasveld met speeltjes worden gekozen. 

Het formaat van dit vrolijke, handgemaakte snoezel wandkleed is ongeveer 100 x 200 cm. Andere formaten zijn natuurlijk ook mogelijk.

Een snoezel wandkleed maakt iedere gebruiker blij. Het snoezel wandkleed geeft een unieke voelbeleving door het gebruik van de zeer zachte materialen en andere voelbare stofjes. Het snoezel wandkleed is ideaal om aan te friemelen, aaien en om te genieten van de verschillende stofjes en structuren. Als er diverse speeltjes in en op komen is het speelkleed helemaal je van het! Zo wordt het een ware ontdekkingsreis!

 Een geweldig snoezel wandkleed om aan te voelen en om de tastzin te stimuleren. Al of niet met knisperfolie of extra speeltjes. 

Het formaat van dit vrolijke, handgemaakte wandkleed is ongeveer 100 x 200 cm. 

Zijn er verder bepaalde wensen (of eisen nodig) voor een snoezel wandkleed of een andere snoezel beleving? Bijvoorbeeld een speciale kleur. Laat het ons weten en in samenspraak maken wij een wandkleed op maat en aangepast aan de eventuele doelgroep! 

Mensen met dementie kunnen erg in zichzelf gekeerd zijn of door gebrek aan zintuiglijke prikkels onrustig worden. Het geeft rust en zorgt voor reactie door aanraking. Ook voor hen is een snoezel wandkleed fijn om te hebben. Snoezel wandkleden zijn er qua thema's en afbeeldingen voor jong en oud.

Stuur voor specifieke wensen een e-mail naar info@o-ft.nl en u ontvangt van ons eerst een offerte. 

Een snoezel wandkleed wordt op bestelling met de hand gemaakt. De levertijd is altijd in overleg. Dit kan ongeveer 5 weken duren. 

U kunt ons altijd bellen 0172-852308, een e-mail sturen naar info@o-ft.nl of een WhatsApp sturen naar 06-33137050.

Ook interessant

€ 75,00
€ 150,00

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.