Geen producten (0)
Geen producten (0)

Super snoezelkleed

€ 105,00
Op voorraad - Levertijd in overleg.
Omschrijving

Heerlijk, dit super snoezelkleed wordt samengesteld uit zeer sterke stoffen die er goed tegen kunnen om vaker te wassen.
Het super snoezelkleed kan eventueel met knisperfolie en speeltjes worden uitgevoerd en met een hoofdkleur of thema naar keus. Tijdens het bestellen kunt u dit aangeven.
Een super snoezelkleed maakt iedere gebruiker blij.

Het super snoezelkleed is ideaal om aan te friemelen, aaien en om te genieten van de verschillende stofjes en structuren. Als er diverse speeltjes in en op komen is het snoezelkleed helemaal je van het! Zo wordt het een ware ontdekkingsreis! Ideaal om een rustmoment te creëren.
Een geweldige super snoezelkleed om aan te voelen en om de tastzin te stimuleren.

Het formaat van dit vrolijke, handgemaakte belevingskleed is ongeveer 100 x 150 cm en uitermate geschikt op een waterbed. De achterkant is van effen stof. Heerlijk om in de box of op de vloer te gebruiken.

Zijn er verder bepaalde wensen (of eisen nodig) voor een super snoezelkleed of een andere snoezel beleving? Laat het ons weten en in samenspraak maken wij de deken op maat en aangepast aan de eventuele doelgroep!

Mensen met dementie kunnen erg in zichzelf gekeerd zijn of door gebrek aan zintuiglijke prikkels onrustig worden. Het geeft rust en zorgt voor reactie door aanraking. Ook voor hen is een snoezelkleed fijn om te hebben. Snoezelkleden zijn voor jong en oud.

Heeft u nog vragen over specifieke wensen? U kunt ons altijd bellen 0172-852308, een e-mail sturen naar info@o-ft.nl of een WhatsApp sturen naar 06-33137050.

Een snoezeldeken wordt op bestelling met de hand gemaakt. De levertijd is altijd in overleg. Afhankelijk van de drukte kan dit ongeveer 5 weken duren.

 

WAS ADVIES
De snoezelmaterialen van Atelier Mo kunnen in de wasmachine.
Bij voorkeur in een hoes en op de laagste temperatuur.
Voor het behoud van de snoezelmaterialen NIET in de droger.

Ook interessant

€ 75,00

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.