Geen producten (0)
Geen producten (0)

Snoezeldeken XL

€ 150,00
Op voorraad - Levertijd in overleg.
Omschrijving

Heerlijke snoezeldeken XL met een basiskleur naar keuze. Ideaal om een rustmoment te creëren.
Door het gebruik van de zeer zachte materialen en andere structuren wordt het een ware ontdekkingsreis!

Een geweldig snoezelkleed om aan te voelen en om te genieten van de verschillende stofjes. Al of niet met toevoeging van knisperfolie of anders.

Een snoezeldeken XL maakt iedere gebruiker blij. Het snoezelkleed geeft een unieke voelbeleving door het gebruik van de zeer zachte materialen en andere voelbare stofjes. Het snoezelkleed is ideaal om aan te friemelen, aaien en om te genieten van de verschillende stofjes en structuren. Als er diverse speeltjes in en op komen is het speelkleed helemaal je van het! Zo wordt het een ware ontdekkingsreis!

Een geweldige snoezeldeken XL om aan te voelen en om de tastzin te stimuleren. Al of niet met knisperfolie of extra speeltjes.

Het formaat van dit vrolijke, handgemaakte belevingskleed is ongeveer 150 x 200 cm en uitermate geschikt op een waterbed. De achterkant is van effen stof. Heerlijk om in de box of op de vloer te gebruiken.

Bij het bestellen kunt u aangeven of u er knisperfolie in wilt of niet.

Zijn er verder bepaalde wensen (of eisen nodig) voor een snoezel speelkleed of een andere snoezel beleving? Bijvoorbeeld de kleur. Laat het ons weten en in samenspraak maken wij de deken op maat en aangepast aan de eventuele doelgroep!

Mensen met dementie kunnen erg in zichzelf gekeerd zijn of door gebrek aan zintuiglijke prikkels onrustig worden. Het geeft rust en zorgt voor reactie door aanraking. Ook voor hen is een snoezelkleed fijn om te hebben. Snoezelkleden zijn voor jong en oud.

Stuur voor specifieke wensen een e-mail naar info@o-ft.nl en u ontvangt van ons eerst een offerte.

Deze snoezeldekens worden op bestelling met de hand gemaakt. De levertijd is altijd in overleg. Dit kan ongeveer 5 weken duren.

 

WAS ADVIES
De snoezelmaterialen van Atelier Mo kunnen in de wasmachine.
Bij voorkeur in een hoes en op de laagste temperatuur.
Voor het behoud van de snoezelmaterialen NIET in de droger.

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.