Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Snoezelkleed boerderij

€ 135,00
Op voorraad
Omschrijving

Een snoezelkleed boerderij op speciaal verzoek. Dit snoezelkleed is uitgevoerd met knopen en knoopsgaten. Verder is snoezelkleed boerderij samengesteld uit sterke en ook zachte stoffen. Deze speciale uitvoering is ook voorzien van knopen en knoopsgaten, rits en linten.
Het snoezelkleed boerderij kan eventueel met kraakfolie worden uitgevoerd en met een hoofdkleur naar keus. Ideaal om een rustmoment te creëren of om juist te activeren.

Het formaat van dit vrolijke, handgemaakte belevingskleed is ongeveer 100 x 150 cm. De achterkant is van effen stof met eventueel een extra zachte laag er tussen. Lekker warm om op het waterbed of op de vloer te gebruiken.

WAS ADVIES
De snoezelmaterialen van Atelier Mo kunnen in de wasmachine.
Bij voorkeur in een snoezel waszak en op de laagste temperatuur.
Voor het behoud van de snoezelmaterialen NIET in de droger.

Zijn er bepaalde wensen (of eisen nodig) voor een snoezelkleed of belevingsdeken, laat het ons weten en in samenspraak maken wij het kleed of de deken op maat en aangepast aan de eventuele doelgroep!

Heeft u nog vragen over specifieke wensen? U kunt ons altijd bellen 0172-852308, een e-mail sturen naar info@o-ft.nl of een WhatsApp sturen naar 06-33137050.

Ook interessant

€ 75,00

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.