Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sensorische druppels

€ 9,50
Op voorraad
Omschrijving

Sensorische druppels, verpakt in een schattig weckpotje. Leuk om cadeau te geven, maar net zo leuk om cadeau te krijgen.
De sensorische druppels zijn kleine stevige balletjes die door het liggen in warm water heel veel vocht op kunnen nemen. Ze groeien en veranderen in zachte, doorschijnende druppels. De sensorische druppels zijn niet giftig en biologisch afbreekbaar.

Leg de sensorische druppels (ongeveer 5 gram) in een bak met daarin 1 liter warm water wat zout en wacht minimaal 8 uur. De druppels absorberen zoveel water als ze kunnen, tot ruim 100 keer hun gewicht. De sensorische druppels zijn herbruikbaar, dus wanneer ze beginnen te krimpen kun je ze gewoon weer een paar uur in een bak water leggen en ze groeien opnieuw.
Het spelen met de sensorische druppels geeft zoveel zintuiglijke beleving dat de aandacht volledig op het spel wordt gericht.

De sensorische druppels hebben vaak een rustgevende werking. Ook bij kinderen die overprikkeld zijn en daarom boos, verdrietig of bang zijn. Het voelt erg fijn aan de op huid en je kunt bijna niet stoppen met spelen. Laat je kind rustig wennen en de handen (of voeten) diep verstoppen onder de druppels waardoor je diepe druk creëert die helpt bij de prikkelverwerking. Stimuleer je kind om zichzelf uit te dagen en steeds meer te proberen door gezellig mee te spelen maar zonder het te dwingen.

Uitsluitend voor kinderen vanaf 3 jaar en onder toezicht van een begeleider.

Ook interessant

€ 4,95

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.