Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Sensorische tegels

€ 79,00
Op voorraad
Omschrijving

Deze sensorische tegels gevuld met niet-giftige, gekleurde vloeistof zijn heerlijk om mee te spelen. Druk op de tegel en de vloeistof verdwijnt onder je vingers vandaan naar een andere plek.

Dit is zeker tactiel een bijzondere ervaring omdat je de vloeistof onder je handen heen en weer voelt gaan. De tegels kunnen op iedere vlakke ondergrond worden gebruikt.

Sommige kinderen vinden het heel moeilijk om oogcontact te houden terwijl ze luisteren naar wat je zegt. Ze hebben iets nodig om mee te wriemelen om hun concentratie te behouden.
Zintuiglijk spelen bevordert de cognitieve ontwikkeling, hoe meer zintuigen erbij betrokken zijn, hoe beter! Creativiteit en verbeeldingskracht worden ontwikkeld door nieuwe manieren van denken. Vaak worden sociale vaardigheden opgebouwd door teamwork en verbeteren taal- en communicatievaardigheden. Doorzettingsvermogen wordt ontwikkeld als kinderen hun omgeving blijven verkennen en onderzoeken. Kinderen zullen zelfverzekerder worden en een sterker identiteitsgevoel ontwikkelen door te spelen.

We raden af om deze tegels in direct zonlicht te laten liggen of voor gebruik in extreme hitte. Ze zijn niet geschikt voor gebruik buitenshuis of voor gebruik met scherpe voorwerpen. De tegels moeten op een vlakke ondergrond worden gebruikt en voorzichtig worden gehanteerd.

Set van vijf tegels van 23 x 19 cm en 2 mm dik.

Ook interessant

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.