Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Boomwhackers set van 6

€ 26,50
Op voorraad
Specificaties
Productcode 9785-DV
Omschrijving

De boomwhackers set van 6 is één van de velen.
Deze pentatonische set bestaat uit de tonen C’, D’, E’, G’, A’ en C”. Alle buizen kunnen gelijktijdig bespeeld worden en klinken goed samen. Deze set vormt dan ook een uitstekend ritme-instrument.

De percussiebuizen in actie!

Boomwhackers zijn lichtgewicht, holle, felgekleurde, kunststof buizen van verschillende lengtes (30-65 cm). Elke kleur Boomwhacker heeft een andere toonhoogte. Op iedere buis staat de noot (toonhoogte) aangegeven. De hoog-octaaf buizen hebben een lengte van 30 – 62 cm, de basbuis is iets groter dan 1 meter. Ze liggen gemakkelijk in de hand en wanneer u er mee tegen uw hand, op een tafel of op de vloer slaat, komt er geluid uit. Boomwhackers zijn verkrijgbaar in verschillende sets. Zij kunnen vrijwel onmiddellijk door iedereen worden bespeeld. Er is geen muzikale kennis voor nodig. Kortom, een uniek instrument, dat het genot van het spelen van muziek al bij vele mensen heeft weten over te brengen. Zeker een hele leuke manier om iedereen met muziek en noten kennis te laten maken.

Heeft u interesse in één van de andere set laat het ons weten via info@o-ft.nl of WhatsApp 06-33137050 of bel 0172-852308.

Ook interessant

€ 39,50
€ 49,50
€ 12,50

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.