Geen producten (0)

Retourneren & Ruilen

 

Bij Snoezelwinkel O-ft is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren, mits het bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier (deze staat op de pakbon) of u kunt deze downloaden onderaan deze pagina.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking worden geretourneerd. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Retourzendingen moeten voldoende gefrankeerd zijn (bij eventuele naheffing voor onvoldoende of onjuiste frankering worden deze kosten verrekend bij het terugstorten van het aankoopbedrag).

De klant is verantwoordelijk voor verlies c.q. beschadiging tijdens het retour zenden. Beschadigde of verloren gegane producten kunnen wij niet vergoeden. Ook producten waarbij de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product uit te proberen, zullen we bij de retour een waardevermindering van het product doorberekenen.

Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen 14 dagen na aanmelding van de retour (per mail) teruggestort (mits de producten in goede staat zijn ontvangen).

We vinden het fijn als u ook even een mail stuurt naar info@o-ft.nl onder vermelding van uw bestelnummer als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.


U kunt het artikel retour sturen naar:

Snoezelwinkel O-ft
Kerkweg 38
2461 GD Ter Aar

De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening.

 

Een verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Wij proberen het afleveradres van de bestelling alsnog voor u te wijzigen.

  Modelformulier voor herroeping

Bewaren

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Wij gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.