Geen producten (0)

Op 1 november 2016 hebben wij, Helen en collega's, het stokje van de oprichters overgenomen om de webwinkel op dezelfde manier voort te zetten.

De oprichters van deze webwinkel

 De oprichters van deze webshop zijn papa Jurgen en opa Peter, die elkaar hebben ontmoet op de Prisma school waar Naomi en Joey samen hun dagbesteding beleven in de vlindergroep. Omdat zij tegen gemeenschappelijke problemen aanliepen in de verzorging van hun kinderen, vooral op het gebied van aangepaste kleding en aangepast speelgoed, hebben zij de handen ineen geslagen en zijn zij op zoek gegaan naar mensen die wilde helpen een droom te realiseren.
Prachtige mensen hebben zij tijdens deze speurtocht ontmoet! Mede dankzij hun geweldige inzet en denkwerk hebben zij kunnen realiseren dat zij niet alleen hun eigen kinderen, maar hopelijk ook uw kinderen kunnen verblijden.

 

2011 • De oprichters aan het woord

Naomi’s handicap heeft als naam: Miller Dieker syndroom en is een afwijking aan de chromosomen. Hierdoor zal ze niet kunnen lopen, zitten zonder hulp, praten, en dit heeft als gevolg dat ze geholpen moet worden. De levensverwachting van Naomi was 2 jaar en we leven nu al twee jaar in geleende tijd. Ons vechtersbaasje doet het heel goed en is de hartendief van velen. Ze draagt altijd een luier en omdat ze altijd ligt, of met behulp zit, is het nodig dat ze aangepaste kleding krijgt. De weinige sites op internet bieden een gedeeltelijke oplossing maar helaas is deze oplossing niet betaalbaar voor de kleine beurs van mijn dochter.

Joey heeft het MASA syndroom dat is een afwijking in de genen. Het gevolg is dat Joey geen levensverwachting had. Hoe fijn dat doctoren het ook wel eens mis hebben. Joey zelf heeft zich er als een kanjer doorheen geworsteld. Hij vocht voor zijn leven en gaf echt aan dat hij het niet wilde opgeven. Een echte taaie dus. En nu,13 jaar later is het al die tijd al het vrolijkste kind van de straat! Hij kan niet praten, niet lopen, niet zelfstandig eten en drinken, kan zich niet aan of uitkleden, maar heeft een lach die je doet smelten en een bekkie om te zoenen. Iedereen is gek op Joey. Zeker zijn broer Marijn!

Daar hij zichzelf slecht kan vermaken en liever de volle aandacht van anderen krijgt, zoeken we altijd naar leuke speeltjes met lichtjes en geluidjes zodat hij lekker zelf kan spelen. Omdat wij een boek ook maar 1 keer lezen, oké sommige boeken vaker, heeft Joey het na een paar weken ook wel gezien met een bepaald speeltje. Om hem toch de afwisseling en de prikkeling van nieuw speelgoed te kunnen bieden zoeken we echt overal naar leuke dingen.

Wij hopen dat we met onze collectie niet alleen meervoudig gehandicapte kinderen en volwassenen te kunnen helpen, maar zeker ook alle kinderen en volwassenen die houden van snoezelen, speelgoed en modieuze kleding. Want uiteindelijk zijn we allemaal gewoon mensen...

Heel veel plezier met het snuffelen op onze site. Als u vragen, suggesties of opmerkingen heeft, die zijn altijd welkom.

Joey en vader Jurgen
Naomi en opa Peter

 

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.