Geen producten (0)

Garantie

 

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Garantie en regels voor de snoezelmaterialen uit eigen atelier


WAS ADVIES
De snoezelmaterialen van Atelier Mo kunnen in de wasmachine.
Bij voorkeur in een hoes (waszak) en op de laagste temperatuur.
Voor het behoud van de snoezelmaterialen NIET in de droger.

Voor alle snoezelmaterialen vervaardigd in ons eigen atelier geldt een periode van 1 jaar na aankoop.
Als onze producten met zorg worden gebruikt en behandeld, dan heb je er het meeste plezier van!

 

Klachten

 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@o-ft.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.